Om oss

Sedan 2008 har Susanne med hjälp av sin dotter Annika drivit den lilla blomsterbutiken som växter fram på Tullinge torg.

Susanne bär en bred kunskap inom florist yrket. Hon hjälper dig med vardagsbuketten eller festbuketten. Det är Susanne du ska fråga hur du beskär dina buskar, pelargoner eller hur du ska sköta om dina rumsväxter.

Annika bär med sig en 3 årig floristutbildning. Hon hjälper dig med den lilla buketten eller den stora buketten. Annika hjälper dig gärna med design av din brudbukett eller ditt begravningsbinderi.

Vi anordnar kurser mellan september och april i blomsterbinderi. Vi deltar på marknader på torget och även andra evenemang

I butiken kan även Solveig eller Kamilla hjälpa dig.

Under storhelger se vår aktuella öppettider på vår facebooksida klicka på länken ( https://www.facebook.com/tullingeblommor/ )

Varmt välkomna till oss. 

Köpguide

Välj ut en produkt
Klicka på den produkt du vill beställa och välj prisklass. Klicka på Köp nu för att gå vidare.

Steg 2 – Leveransadress
Fyll i mottagarens uppgifter. Det är viktigt att du fyller i alla obligatoriska fält (Alla fält som har en röd asterisk (*) efter sig). Klicka på ‘Lägg till i varukorgen’.

Steg 3 – Klicka antingen på ‘Fortsätt handla’ för att lägga till ytterligare blommor till din beställning eller klicka på ‘Gå till kassan’ för att gå vidare och betala.

Steg 4- Betalningsalternativ
Fyll i dina egna uppgifter. Läs igenom och acceptera köpvillkoren längst ner på sidan. Klicka sedan på ‘Gå vidare och betala’. Glöm inte att aktivera ditt bankomatkort för internetköp.

Steg 5- Du skickas nu vidare till EuroFlorists kreditkortsbetalning. Fyll i dina kortuppgifter och avsluta med att klicka på ‘Skicka’. Du får direkt information om betalningen gått igenom eller inte.

Din orderbekräftelse skickas till din mejladress.

Dina blommor är nu på väg!